Τζάκια εξωτερικού χώρου

21 items total
Τζάκι εξωτερικού χώρου FIREGLOBE, 54 cm, Eva Solo
405 € –40 %
243 €
ES571099
Τζάκι εξωτερικού χώρου και ψησταριά CARUS S, Remundi RMDI800903
Τζάκι εξωτερικού χώρου και ψησταριά NERO M, Remundi RMDI800704
Τζάκι εξωτερικού χώρου FIRECYLINDER, Eva Solo
499,95 € –20 %
399 €
ES571142
Εξωτερικό τζάκι με ψησταριά Remundi Nero S
1 160 €
RMDI800705
Εστία φωτιάς εξωτερικού χώρου TRIPLE, 65 cm, Höfats HO050101
Εστία φωτιάς και ψησταριά NERO L 68, Remundi
1 800 €
RMDI800700
Τζάκι εξωτερικού χώρου ELLIPSE, Höfats
335 €
HO060101
Τζάκι εξωτερικού χώρου TRIPLE, 120 cm, Höfats
369 €
HO050103
Τζάκι εξωτερικού χώρου TRIPLE, 90 cm, Höfats
223 €
HO050102
Τζάκι εξωτερικού χώρου και ψησταριά CARUS L, Remundi RMDI800905
Τζάκι εξωτερικού χώρου και ψησταριά NERO L 105, Remundi RMDI800702
Τζάκι εξωτερικού χώρου και ψησταριά NERO L 84, Remundi RMDI800701
Τζάκι ξωτερικού χώρου και ψησταριά CARUS M, Remundi RMDI800904

Φωλιές φωτιάς - μια τέλεια λύση για όμορφες υπαίθριες στιγμές

Τι είναι η εστία φωτιάς και γιατί τη χρειάζομαι

Η εστία φωτιάς είναι ένα έπιπλο εξωτερικού χώρου που δημιουργείται για να περιέχει και να διαχειρίζεται μια φωτιά, συνήθως με καύσιμο ξύλο ή κάρβουνο, για να φωτίζει και να βελτιώνει την ατμόσφαιρα των υπαίθριων εκδηλώσεων.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε μια εστία φωτιάς. Εδώ είναι μερικές:

  • Διασκέδαση σε εξωτερικούς χώρους: Δημιουργώντας έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για να συγκεντρωθούν οι φίλοι και η οικογένεια.
  • Μαγείρεμα: Με λειτουργικό, μοντέρνο σχεδιασμό και την προσθήκη σχάρας σχάρας ή plancha, πολλές εστίες φωτιάς μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για μαγείρεμα. Μπορεί να είναι μια πρακτική εναλλακτική λύση για μια ψησταριά ή άλλες επιλογές μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους, όπως ο φούρνος πίτσας.
  • Ατμόσφαιρα: Επειδή μια ανοιχτή φωτιά δημιουργεί μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα που είναι ιδανική για χαλάρωση.
  • Θερμότητα: Σας επιτρέπει να παρατείνετε την υπαίθρια περίοδο και να χρησιμοποιείτε τον εξωτερικό σας χώρο ακόμη και το χειμώνα.
  • Αισθητική: Διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα σχημάτων και σχεδίων. Ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε, μπορεί να δώσουν μια ιδέα μοντέρνας κομψότητας ή ρουστίκ γοητείας.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, μια εστία φωτιάς μπορεί να είναι μια φανταστική αγορά για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού που επιθυμεί να αναβαθμίσει τον υπαίθριο χώρο διαβίωσης και να προσφέρει μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα για υπαίθριες εκδηλώσεις. Για το σκοπό αυτό, διαθέτουμε μια εκτεταμένη συλλογή από καμινάδες φωτιάς από διάσημους κατασκευαστές όπως οι Hofats και Remundi.

Πώς μπορώ να μετατρέψω μια εστία φωτιάς σε ψησταριά

Πολλοί κατασκευαστές υψηλής ποιότητας, που πάντα σκέφτονται τη λειτουργικότητα των προϊόντων τους, σας επιτρέπουν να μετατρέψετε τις εστίες φωτιάς τους σε ψησταριά, προσφέροντας πρόσθετες σχάρες ψησίματος, πλαντσάκια ή κορυφές μαγειρέματος που μπορούν να τοποθετηθούν στην κορυφή της εστίας φωτιάς σας. Για περισσότερα αξεσουάρ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ένα τζάκι δείτε την προσφορά μας για αξεσουάρ τζάκι.

Όλες οι εστίες φωτιάς σκουριάζουν

Οι περισσότερες από τις εστίες φωτιάς θα σκουριάσουν αργά ή γρήγορα - όπως όλα τα μεταλλικά μέρη που εκτίθενται στην υγρασία, το κρύο και τον άνεμο. Μπορείτε να αποτρέψετε τη σκουριά της φωτιάς σας ή να επιβραδύνετε τη διαδικασία, διατηρώντας την στο υπόστεγο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, χρησιμοποιώντας ένα κάλυμμα, τρίβοντάς την με λάδι, τρίβοντάς την ή/και βάφοντάς την.