Ζυγαριές κουζίνας

27 items total
Ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας OPTISS BC5121V1, Tefal
27,60 € –20 %
22,08 €
TEFBC5121V1
Ζυγαριά κουζίνας G20082 MADDY, σε κόκκινο, G3Ferrari
20,99 €
G32445557
Ζυγαριά κουζίνας G20082 MADDY, σε λευκό, G3Ferrari
22 €
G32445556
Ζυγαριά κουζίνας UMA ασημί, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT56UMACR
Ζυγαριά κουζίνας UMA κρέμα, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT56UMAC
Ζυγαριά κουζίνας UMA λευκή, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT56UMAC1
Ζυγαριά κουζίνας UMA μαύρη, ανοξείδωτο ατσάλι, Bugatti BGTT56UMAN
Ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας PLUS, γκρι, Brabantia
39,50 €
BRAB122880
Ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας PLUS, πράσινη, Brabantia
39,20 €
BRAB122903
Ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας, γκρι, Brabantia
41,60 €
BRAB122644
Up
More products

Ζυγαριά κουζίνας - για ακριβείς μετρήσεις κατά την προετοιμασία του γεύματός σας

Χρειάζεστε ζυγαριά κουζίνας

Οι ζυγαριές κουζίνας είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία μέτρησης της κουζίνας που χρησιμοποιούνται για τη ζύγιση διαφόρων τύπων συστατικών. Και χρειάζεστε αυτές ακριβώς τις ποσότητες για να επιτύχετε όταν ακολουθείτε μια ποικιλία συνταγών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ζυγαριά κουζίνας και ένα μπολ κουζίνας για να μετρήσετε με ακρίβεια τα υγρά, τα ξηρά συστατικά και τα ψιλοκομμένα ή κομμένα σε φέτες φρούτα ή λαχανικά.

Μια ζυγαριά κουζίνας είναι επίσης πολύ χρήσιμη για την παρακολούθηση της ποσότητας ζάχαρης ή υδατανθράκων όταν είστε σε δίαιτα.

Οι διάφορες ζυγαριές κουζίνας που προσφέρονται στη διεύθυνση Kulina έχουν διαφορετικό μέγεθος, τύπους ενδείξεων (μηχανικές ή ηλεκτρονικές), μεγέθη και λειτουργίες, οπότε πριν επιλέξετε μια ζυγαριά κουζίνας για την κουζίνα σας, βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας τόσο όσον αφορά την πρακτική χρήση, το στυλ και την αποθήκευση.

Τι κάνει η λειτουργία ταρίσματος σε μια ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας

Μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες που μπορεί να προσφέρει μια ψηφιακή ζυγαριά κουζίνας είναι η λειτουργία ταρίχευσης που μηδενίζει τη ζυγαριά και αφαιρεί αυτόματα το βάρος μιας μπολ κουζίνας ή πιάτου από τη μέτρησή σας.

Η ταρίχευση μιας ζυγαριάς σημαίνει επίσης ότι μηδενίζετε το βάρος οποιουδήποτε υλικού βρισκόταν ήδη στη ζυγαριά ή στο μπολ, έτσι ώστε να μπορείτε να προσθέτετε πολλά συστατικά το ένα μετά το άλλο χωρίς να χρειάζεται να αδειάζετε τη ζυγαριά κάθε φορά που προσθέτετε ένα νέο συστατικό. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε το ακριβές βάρος κάθε συστατικού σας χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με την αριθμητική.

Είναι μια ζυγαριά κουζίνας καλό για την απώλεια βάρους?

Ναι. Μια ζυγαριά κουζίνας θα παρέχει πιο ακριβή αποτελέσματα αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, ειδικά αν παρακολουθείτε την πρόσληψη θερμίδων και χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή για να προσθέσετε όλα τα γεύματά σας με ακριβείς μετρήσεις. Θα σας δώσει επίσης μια ένδειξη για το πόσο πραγματικά τρώτε, κάτι που είναι καλό για όλους τους αρχάριους που ξεκινούν το ταξίδι τους και προσπαθούν να διατηρήσουν τους διατροφικούς τους στόχους.

Πώς μπορώ να μετρήσω τα τρόφιμα χωρίς ζυγαριά κουζίνας

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να μετρήσετε με ακρίβεια χωρίς ζυγαριά κουζίνας. Ωστόσο, επειδή τα κύπελλα και οι κανάτες μέτρησης είναι καλά βαθμονομημένα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τις μετρήσεις σας. Είναι εύχρηστα για το ζύγισμα υγρών ή κονιοποιημένων συστατικών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα φλιτζάνι ή ένα κουτάλι, αλλά να έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι τόσο ακριβή όσο η ζυγαριά ή τα κύπελλα μέτρησης.

Στο Kulina, μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορες ζυγαριές κουζίνας από γνωστούς παραγωγούς όπως WMF, Brabantia, και ETA. Ελέγξτε μας σήμερα!