Αξεσουάρ τζακιού

8 items total
Αναπτήρας FIREBIRD, ροζ, Alessi
Αναπτήρας FIREBIRD, ροζ, Alessi
Online σε απόθεμα (3 pcs)
75 €
ALGV34P
Αναπτήρας FIREBIRD, σε μαύρο, Alessi
Αναπτήρας FIREBIRD, σε μαύρο, Alessi
Online σε απόθεμα (5 pcs)
75 €
ALGV34B
Αναπτήρας FIREBIRD, χρυσός, Alessi
Outlet
125 € –14 %
Αναπτήρας FIREBIRD, χρυσός, Alessi
Online σε απόθεμα (4 pcs)
106,70 €
ALGV34GD
Εργαλεία τζακιού LOG, σετ 3 τεμαχίων, γκρι, Philippi PHP203013
Μαύρη λαβίδα FLAMES, 47 cm, μαύρο, Philippi
26,90 €
PHP203012
Ξυλιέρα εσωτερικού χώρου LOG, 44 cm, γκρι, Philippi PHP236004
Σετ εργαλείων τζακιού ASHI, 3 τμχ, μαύρο, Blomus
189 €
BM66156
Σετ εργαλείων τζακιού ASHI, 5 τμχ, καφέ, Blomus
269 €
BM66155

Αξεσουάρ τζακιού - απαραίτητα αξεσουάρ για ασφάλεια και στυλ

Τι είναι τα αξεσουάρ τζακιού

Η κατοχή και η χρήση οποιουδήποτε εξοπλισμού που χρησιμοποιεί φωτιά, όπως οι λάκκοι φωτιάς, απαιτεί τη χρήση αξεσουάρ τζακιού. Τίποτα δεν είναι τόσο άνετο όσο μια αληθινή φωτιά το χειμώνα, και με τα αξεσουάρ τζακιού που διαθέτουμε, μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από τη ζεστασιά και τη θαλπωρή της με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση.

Στο κατάστημα Kulina, διαθέτουμε αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας από κορυφαίους κατασκευαστές όπως Alessi, Blomus και Philippi.

Ποιοι τύποι αξεσουάρ είναι διαθέσιμοι στο Kulina

Για να βελτιώσετε την εμπειρία σας με το τζάκι σας, το Kulina προσφέρει μια ποικιλία αξεσουάρ. Στο Kulina, θα ανακαλύψετε μια ποικιλία αξεσουάρ, όπως:

  • Εργαλεία τζακιού: Αυτό το εξάρτημα αποτελείται συνήθως από μια επιλογή απαραίτητου εξοπλισμού για τη συντήρηση και τη χρήση του τζακιού. Ένα πόκερ για τη ρύθμιση των κορμών, ένα φτυάρι για την απομάκρυνση της στάχτης, μια βούρτσα για τον καθαρισμό και μια λαβίδα για την προσθήκη ή την αναδιάταξη των κορμών είναι κοινά εργαλεία σετ εργαλείων τζακιούένα σετ εργαλείων τζακιού.
  • Αναπτήρας φωτιάς: Ο αναπτήρας είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την άνετη και γρήγορη ανάφλεξη πυρκαγιών. Μπορεί να είναι σε μορφή υγρού, τζελ, κύβου ή στικ, μεταξύ άλλων σχημάτων. Παρέχουν μια αξιόπιστη πηγή φλόγας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάφλεξη φωτιάς σε υπαίθριες εστίες φωτιάς, ψησταριές που καίνε ξύλα ή τζάκια.
  • Δίσκος ξύλινου κούτσουρου: Είναι ένα δοχείο που κατασκευάζεται ειδικά για να διατηρεί και να εμφανίζει τα κούτσουρα των καυσόξυλων δίπλα σε ένα τζάκι ή μια ξυλόσομπα. Διευκολύνει την προσθήκη νέων κούτσουρων στη φωτιά, διατηρεί τα ξύλα σε σειρά και εμποδίζει το κύλισμα ή τη διασπορά τους.

Πώς μπορώ να επιλέξω το σωστό μέγεθος και αριθμό εργαλείων

Τα σετ εργαλείων τζακιού μας διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και θα πρέπει να επιλέξετε ένα με βάση το μέγεθος του τζακιού σας.Τα μεγαλύτερα εργαλεία λειτουργούν καλά με μεγαλύτερες φωτιές, ενώ τα μικρότερα εργαλεία είναι ειδικά κατασκευασμένα για μικροσκοπικά τζάκια και ξυλόσομπες.

Το είδος του εξοπλισμού τζακιού που χρειάζεστε είναι το επόμενο πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε. Τα περισσότερα σετ εργαλείων τζακιού είναι σετ τριών τεσσάρων τεμαχίων. Ένα τυπικό σετ εργαλείων συχνά αποτελείται από μια βάση για τη συγκράτηση των εργαλείων, ένα πόκερ, ένα ζευγάρι τσιμπίδες και φτυάρια και ένα ζευγάρι τσιμπίδες, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.