Άλλες πρέσες

10 items total
Πρέσα πατάτας, WMF
Πρέσα πατάτας, WMF
Online σε απόθεμα (16 pcs)
43,90 €
WM0610809990
Καρυοθραύστης GOURMET, WMF
Καρυοθραύστης GOURMET, WMF
Online σε απόθεμα (5 pcs)
21,90 €
WM1888566040
Καρυοθραύστης,WMF
Καρυοθραύστης,WMF
Online σε απόθεμα (13 pcs)
21,90 €
WM1281619990
Πρέσα για μπιφτέκια, Outdoorchef
Πρέσα για μπιφτέκια, Outdoorchef
Online σε απόθεμα (4 pcs)
20,90 €
ODCH1449132
Πρέσα πατάτας HELIX, σε λευκό, Joseph Joseph
34,30 €
JS20100
Πρέσα πατάτας PROFI PLUS, WMF
Πρέσα πατάτας PROFI PLUS, WMF
Online σε απόθεμα (4 pcs)
53,90 €
WM1872186030

Άλλες πρέσες κουζίνας - εργάζεστε ευκολότερα και γρηγορότερα

Υπάρχουν διάφοροι τύποι εργαλείων κουζίνας που μπορούν να κάνουν τη δουλειά σας στην κουζίνα ευκολότερη και ταχύτερη. Ανάμεσά τους υπάρχουν διάφοροι τύποι πιεστικών κουζίνας που είναι αφιερωμένοι σε διαφορετικά τρόφιμα. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από αυτά:

  • Πιέσεις πατάτας

Οι πρέσες πατάτας είναι ιδανικές για να πολτοποιήσετε τις πατάτες σας καθώς και άλλα μαγειρεμένα λαχανικά. Στιβαρά και αξιόπιστα, είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εύκολα στη χρήση.

  • Καρυοθραύστες

Οι καρυοθραύστες είναι εργαλεία σχεδιασμένα για να ανοίγουν τους ξηρούς καρπούς σπάζοντας το κέλυφός τους. Το διατίθεται σε διάφορες παραλλαγές, όπως καστάνια, βίδες και μοχλούς. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να σπάσουν τα κελύφη των καβουριών και των αστακών, ώστε να είναι προσβάσιμο το βρώσιμο κρέας στο εσωτερικό τους.

  • Πρέσες Burger

Η πρέσα μπιφτεκιών είναι ένα μαγειρικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για να ισοπεδώνει με ακρίβεια τα μπιφτέκια από κιμά, ώστε να φαίνονται ωραία και να ψήνονται ομοιόμορφα, παράγοντας σταθερά στρογγυλά, λαχταριστά μπιφτέκια. Ο σχεδιασμός του πλέγματος στην πρέσα δημιουργεί ένα μοτίβο στην επιφάνεια του κρέατος που μοιάζει με κιβώτιο ψησίματος.

Οι περισσότερες πρέσες μας διαθέτουν αντικολλητική επιφάνεια, η οποία διευκολύνει την αφαίρεση των μπιφτεκιών και αποτρέπει την εμπλοκή της συσκευής σας με κρέας. Μπορείτε να δημιουργήσετε τέλεια στρογγυλά μπιφτέκια οποιουδήποτε μεγέθους ή πάχους χρησιμοποιώντας μια πρέσα για μπιφτέκια.

Στο Kulina Store, προσφέρουμε πολλούς άλλους τύπους πρέσας και πιεστήρων κουζίνας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την επιλογή μας σε χειροκίνητες πρέσες εσπεριδοειδών, πρέσες σκόρδου και πολτοποιητές πατάτας. Προσφέρουμε επίσης ηλεκτρικούς τεμαχιστές και τεμαχιστές τροφίμων που μπορούν επίσης να αποδειχθούν πολύ χρήσιμοι όταν πρέπει να τεμαχίσετε ή να τεμαχίσετε μεγαλύτερες ποσότητες υλικών.