Αποχυμωτές για smoothies

8 items total

Smoothie maker - το καλύτερο μπλέντερ για το smoothie σας

Τι είναι η συσκευή παρασκευής smoothie

Η συσκευή παρασκευής smoothie είναι μια συσκευή κουζίνας που παρασκευάζει smoothies, τα οποία είναι αναμεμειγμένα ροφήματα που παρασκευάζονται από φρούτα, λαχανικά και άλλα στοιχεία όπως γιαούρτι, γάλα ή σκόνη πρωτεΐνης.

Συνήθως, μια συσκευή παρασκευής smoothie αποτελείται από μια μηχανοκίνητη βάση, ένα μπολ ανάμειξης και ένα καπάκι. Το συγκρότημα λεπίδων στο κάτω μέρος του δοχείου του μπλέντερ (το οποίο συχνά αποτελείται από γυαλί, μέταλλο ή πλαστικό), κινείται από τον κινητήρα.

Οι συσκευές παρασκευής smoothie κυκλοφορούν σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, από μικρά, φορητά μπλέντερ που μπορούν να παράγουν μόνο μία μερίδα μέχρι μεγαλύτερα, πιο ισχυρά που μπορούν να παρασκευάσουν πολλές μερίδες ταυτόχρονα. Ορισμένες εκδόσεις περιλαμβάνουν επίσης πρόσθετες λειτουργίες, όπως πολλαπλές ταχύτητες ανάμειξης, προκαθορισμένες ρυθμίσεις για διάφορα είδη smoothies ή αντικαταστάσιμες λεπίδες για άλεσμα ξηρών καρπών ή καφέ.

Στο Kulina, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από συσκευές παρασκευής smoothie από γνωστούς παραγωγούς όπως Smeg.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός smoothie maker και ενός μπλέντερ βάσης

Ενώ τα μπλέντερ βάσης και οι κατασκευαστές smoothie μπορούν και τα δύο να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή smoothies, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο εργαλείων κουζίνας.

  • Δοχεία ανάμειξης: Οι συσκευές παρασκευής smoothie συχνά συνοδεύονται από ψηλά, στενά (χωρητικότητας περίπου 0,5 λίτρων) δοχεία ανάμειξης που προορίζονται αποκλειστικά για την ανάμειξη smoothies. Τα μπλέντερ βάσης, από την άλλη πλευρά, έχουν συνήθως ευρύτερα, μεγαλύτερα δοχεία ανάμειξης που είναι καλύτερα προσαρμοσμένα για την ανάμειξη μεγαλύτερων ποσοτήτων τροφίμων. Οι κανάτες Smoothie makers είναι επίσης ασφαλείς στο πλυντήριο πιάτων.
  • Μέγεθος και φορητότητα: Οι συσκευές παρασκευής smoothie είναι μικρότερες από τα συνηθισμένα μπλέντερ, καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στην κουζίνα και συχνά διαθέτουν ένα πρόσθετο κύπελλο ταξιδιού που σας επιτρέπει να παίρνετε το σπιτικό smoothie σας μαζί σας εν κινήσει.

Συνοψίζοντας, ενώ τόσο οι συσκευές παρασκευής smoothie όσο και τα μπλέντερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή smoothies, οι συσκευές παρασκευής smoothie διαθέτουν πρόσθετα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παρασκευή smoothies. Τα μπλέντερ βάσης είναι πιο κατάλληλα για την ανάμειξη μεγαλύτερων ποσοτήτων τροφίμων και μπορεί να έχουν πιο βασικές λειτουργίες.

Αν είστε οπαδός της υγιεινής διατροφής, ελέγξτε την προσφορά μας σε ηλεκτρικούς αποχυμωτές εσπεριδοειδών και κουτιά φαγητού.