Ηλεκτρικοί αποχυμωτές

2 items total

Ηλεκτρικοί αποχυμωτές εσπεριδοειδών - αξιοποιήστε στο έπακρο τα εσπεριδοειδή σας

Ηλεκτρικοί αποχυμωτές εσπεριδοειδών - μια συσκευή που κάνει κάθε πρωινό να αισθάνεται εξαιρετικό

Ο αποχυμωτής εσπεριδοειδών είναι μια συσκευή κουζίνας που προορίζεται ειδικά για την εξαγωγή χυμού από εσπεριδοειδή. Οι χειροκίνητοι αποχυμωτές εσπεριδοειδών και οι ηλεκτρικοί αποχυμωτές εσπεριδοειδών είναι χρήσιμοι όταν θέλετε να στύψετε χυμό πορτοκαλιού, λεμονιού ή γκρέιπφρουτ για το πρωινό σας ή ως προσθήκη στο ντρέσινγκ ή στο πιάτο της σαλάτας σας. Οι ηλεκτρικοί αποχυμωτές είναι προφανώς ευκολότεροι στη χρήση και πιο αποτελεσματικοί, επειδή δεν απαιτούν χειροκίνητη ενέργεια και μπορούν να παράγουν αρκετό χυμό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού αποχυμωτή, μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα πορτοκάλια, μανταρίνια, λεμόνια και γκρέιπφρουτ σε νόστιμο και θρεπτικό χυμό. Αν θέλετε να αγοράσετε έναν ηλεκτρικό αποχυμωτή, έχετε έρθει στο ιδανικό μέρος. Στην Kuline παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών αποχυμωτών εσπεριδοειδών κορυφαίας μάρκας, συμπεριλαμβανομένης της SMEG, Alessi και ETA.

Τι χαρακτηριστικά πρέπει να προσέχω όταν αγοράζω έναν ηλεκτρικό αποχυμωτή εσπεριδοειδών

Ενδιαφέρεστε για την αγορά ενός ηλεκτρικού αποχυμωτή εσπεριδοειδών αλλά δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να αναζητήσετε Έχουμε καταρτίσει έναν κατάλογο συμβουλών για να σας καθοδηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε να πάρετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

  • Κώνος συμπίεσης

Το εξάρτημα σε σχήμα κώνου του ηλεκτρικού αποχυμωτή εσπεριδοειδών είναι γνωστό ως κώνος συμπίεσης. Ένα μοτέρ χρησιμοποιείται για να αποσπάσει το χυμό από ένα εσπεριδοειδές όταν το πιέζετε στον κώνο. Ο κώνος της πρέσας μπορεί να είναι διαφορετικός ανάλογα με το μοντέλο - κάποιοι μπορεί να είναι μικρότεροι, κάποιοι μεγαλύτεροι και να είναι πιο κατάλληλοι για μεγαλύτερα φρούτα. Επιλέξτε έναν ηλεκτρικό αποχυμωτή που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις προσωπικές σας ανάγκες.

  • Σταμάτημα στάγδην

Ελέγξτε αν ο ηλεκτρικός αποχυμωτής σας έχει στοπ σταγόνων - σας επιτρέπει να σταματάτε ανάμεσα στις συνεδρίες αποχυμωτή, διατηρώντας τον πάγκο σας πεντακάθαρο! Το υψηλό επίπεδο οξύτητας του χυμού εσπεριδοειδών μπορεί να καταστρέψει την επιφάνεια των πάγκων ή των ντουλαπιών της κουζίνας σας, εάν είναι ευαίσθητη σε αυτά.

  • Δοχείο χυμού

Η συσκευή μπορεί να συλλέγει μόνη της χυμό, εάν διαθέτει δοχείο χυμού. Μόλις τελειώσει, απλά ρίξτε το σε ένα ποτήρι! Αυτό είναι ένα πρακτικό χαρακτηριστικό αν θέλετε να προετοιμάσετε χυμό εκ των προτέρων και να τον διατηρήσετε στο ψυγείο.

  • Πλυντήριο πιάτων

Ελέγχετε πάντα αν τα εξαρτήματα μπορούν να μπουν στο πλυντήριο πιάτων. Αυτό θα σας γλιτώσει από το να τα καθαρίζετε χειροκίνητα.

Διαθέτουμε επίσης μια επιλογή από φυγοκεντρικούς αποχυμωτές κορυφαίων κατασκευαστών για την εξαγωγή χυμού από φρούτα και λαχανικά.