Φανάρια εξωτερικού χώρου

60 items total
Ανταλλακτικός μανδύας πυρακτώσεως HK500, Petromax PET791011
Αρωματικό κερί FRAGA ⌀ 13 cm, Soft Linen, Blomus
56,05 €
BM63686
Βάση για GRAVITY CANDLE διακοσμητικά φανάρια, Höfats HO080501
Βάση ρεσό κήπου FUOCO Ø 18,5 cm, Blomus
121,38 €
BM65078
Διακοσμητικά φανάρια FINCA L, 46 cm, μαύρο, Blomus
66,25 €
BM63688
Διακοσμητικά φανάρια FINCA M, 36,5 cm, μαύρο, Blomus
61,15 €
BM63687
Διακοσμητικά φανάρια FINCA, 36 cm, ατσάλινο γκρι, Blomus BM66186
Διακοσμητικά φανάρια FINCA, 46 cm, ατσάλινο γκρι, Blomus BM66188
Διακοσμητικά φανάρια FINCA, 46 cm, θερμό γκρι, Blomus BM66187
Διακοσμητικά φανάρια LITO L, 45 cm, λευκό, ατσάλι, Blomus BM66205
Διακοσμητικά φανάρια LITO L, 45 cm, μαύρο, ατσάλι, Blomus BM65933
Διακοσμητικά φανάρια LITO M, 27 cm, γκρι, χάλυβας, Blomus BM66150
Διακοσμητικά φανάρια LITO M, 27 cm, θερμό γκρι, Blomus BM66149
Διακοσμητικά φανάρια LITO M, 27 cm, λευκό, ατσάλι, Blomus BM66204
Up
More products

Φανάρια εξωτερικού χώρου - δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα φωτίζοντας τον εξωτερικό σας χώρο

Τι είναι το διακοσμητικά φανάριαεξωτερικού χώρου

Το διακοσμητικά φανάρια εξωτερικού χώρου είναι μια φορητή μορφή φωτισμού με προστατευτικό περίβλημα για την πηγή φωτός, η οποία είναι συνήθως ένα κερί ή ένα φως που λειτουργεί με μπαταρία, γεγονός που καθιστά πιο εύκολη τη μεταφορά και την ανάρτηση.

Χρησιμοποιούνται ως γενική πηγή φωτός, ως φακός, για εορταστικές εκδηλώσεις ή για σηματοδότηση. Μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο από τους γνωστούς κατασκευαστές που διατίθενται στο Kulina, όπως Blomus, Höfats, καιPhilippi.

Ποιοι τύποι φαναριών εξωτερικού χώρου είναι διαθέσιμοι

Στον ιστότοπο Kulina, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από φανάρια εξωτερικού χώρου κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, όπως μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα, σίδηρο, χάλυβα, νικέλιο και γυαλί. Τα μεταλλικά μας φανάρια προσφέρουν ανθεκτικότητα και ρουστίκ γοητεία, ενώ τα φανάρια από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν μοντέρνα και κομψή αισθητική. Τα χαλύβδινα φανάρια έχουν ισορροπία μεταξύ ανθεκτικότητας και οικονομικής προσιτότητας, γεγονός που τα καθιστά δημοφιλή επιλογή. Μπορείτε επίσης να βρείτε γυάλινα φανάρια που σας δίνουν μια ελκυστική και κλασική εμφάνιση, και συχνά συνοδεύονται από μεταλλικά ή ατσάλινα πλαίσια για επιπλέον κομψότητα. Με αυτές τις διαφορετικές επιλογές υλικών και πολλές άλλες, μπορείτε να αγοράσετε το διακοσμητικά φανάρια εξωτερικού χώρου που ταιριάζει στο μοναδικό σας στυλ και στο σχεδιασμό της εξωτερικής διακόσμησης στον ιστότοπο Kulina.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση φαναριών εξωτερικού χώρου

Ο μετασχηματισμός του εξωτερικού σας χώρου με εξωτερικά φανάρια μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη πέρα από τον απλό φωτισμό του κήπου ή της βεράντας σας. Ένα από τα πλεονεκτήματα είναι το πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας που συνεπάγεται η ύπαρξη ενός φωτεινού εξωτερικού χώρου τη νύχτα, με τους διαρρήκτες να αποφεύγουν τις καλά φωτισμένες ιδιοκτησίες και να αυξάνουν τον κίνδυνο να πιαστούν απροειδοποίητα.

Εκτός από τις πτυχές της ασφάλειας, οι οποίες δεν πρέπει να παραβλέπονται, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός από τα διακοσμητικά φανάρια δημιουργεί επίσης μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Μπορεί ένα διακοσμητικά φανάρια εξωτερικού χώρου να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους

Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό λαμπτήρα σε εσωτερικό χώρο. Τα φανάρια εξωτερικού χώρου είναι συχνά κατασκευασμένα για να αντέχουν σε ισχυρούς ανέμους και βροχή και είναι γενικά κατασκευασμένα από υλικά ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, όπως μέταλλο ή ατσάλι. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς ή ζημιάς κατά την ασφαλή χρήση τους σε εσωτερικούς χώρους. Στην πραγματικότητα, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών προσθέτουν μια πινελιά ομορφιάς και ατμόσφαιρας στα σπίτια τους χρησιμοποιώντας εξωτερικά φανάρια σε εσωτερικούς χώρους.

Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι νέο στις ρυθμίσεις του κήπου σας, μπορείτε επίσης να αγοράσετε ηλιακά φώτα εξωτερικού χώρου, επιτραπέζιες λάμπες εξωτερικού χώρου και πυρσούς κήπου.