Ηλιακά φωτιστικά εξωτερικού χώρου

20 items total
Επιτραπέζια ηλιακή λάμπα SUNLIGHT BELL, Eva Solo
114 € –20 %
91,20 €
ES571327
Ηλιακή επιτραπέζια λάμπα SUNLIGHT, 14 cm, Eva Solo
95,90 € –20 %
76,72 €
ES571337
Ηλιακό φωτιστικό κήπου SUNLIGHT, Eva Solo
117 € –20 %
93,60 €
ES571338
Φωτιστικό κήπου SUNLIGHT, 37 cm, γκρι, Eva Solo
69,95 € –20 %
55,96 €
ES571372
Φορητή επιτραπέζια λάμπα SOFT SPOT, 25 cm, LED, μαύρο, Rosendahl RSD26301

Εξωτερικά ηλιακά φώτα - αξιοποιώντας τη δύναμη του ήλιου για να φωτίσετε τους εξωτερικούς σας χώρους

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλιακών φώτων εξωτερικού χώρου LED

Όπως θα δείτε στον ιστότοπό μας, προσφέρουμε πολλά ηλιακά φώτα με δίοδο χαμηλής εκπομπής (LED), λόγω των διαφόρων πλεονεκτημάτων που προσφέρουν, μερικά από τα οποία αναφέρονται παρακάτω.

LED τα ηλιακά φώτα χρησιμοποιούν τη δύναμη του ήλιου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ελαχιστοποιώντας την εξάρτηση από τις συμβατικές πηγές ενέργειας. Είναι επίσης φιλικά προς το περιβάλλον και ενεργειακά αποδοτικά. Μειώνουν το κόστος μακροπρόθεσμα, καθώς δεν χρειάζονται λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και απαιτούν χαμηλή συντήρηση. Έχουν επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και προσφέρουν καθαρό, συγκεντρωμένο φωτισμό, βελτιώνοντας την εξωτερική ασφάλεια και προστασία. Μπορείτε εύκολα να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε στον εξωτερικό χώρο, καθώς δεν απαιτούν ηλεκτρική σύνδεση και είναι απλά στην εγκατάσταση. Μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και ενθαρρύνοντας τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τα ηλιακά φώτα εξωτερικού χώρου LED συμβάλλουν στην εξασφάλιση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Αυτά τα εξωτερικά ηλιακά φώτα συλλαμβάνουν την ηλιακή ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη χρησιμοποιούν για να τροφοδοτήσουν το φως τη νύχτα. Ως εκ τούτου, είναι ιδανικά για να φωτίσουν τους εξωτερικούς σας χώρους.

Είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αποτελούν μια πρακτική λύση για φωτισμό εξωτερικών χώρων, επειδή είναι αυτόνομα και δεν χρειάζονται ηλεκτρική καλωδίωση ή σύνδεση με πηγή ρεύματος.

Τα υπαίθρια ηλιακά φώτα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για διάφορες άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως κάμπινγκ, πεζοπορία ή συγκεντρώσεις στην αυλή.

Χρειάζονται τα ηλιακά φώτα άμεσο ηλιακό φως

Οι ηλιακοί συλλέκτες αποδίδουν καλύτερα όταν εκτίθενται στο άμεσο ηλιακό φως, αλλά εξακολουθούν να λειτουργούν και τις συννεφιασμένες ημέρες και ακόμη και σε μερική σκιά. Τα φωτόνια που απαιτούνται για τη δημιουργία ηλεκτρικής ενέργειας υπάρχουν τόσο στο άμεσο όσο και στο έμμεσο ηλιακό φως, καθιστώντας δυνατή τη λειτουργία των ηλιακών φώτων εξωτερικού χώρου ακόμη και όταν δεν υπάρχει άμεσο ηλιακό φως.

Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι νέο στις ρυθμίσεις του κήπου σας, μπορείτε επίσης να αγοράσετε φανάρια εξωτερικού χώρου, επιτραπέζιες λάμπες εξωτερικού χώρου και πυρσούς κήπου.