Πυρσοί κήπου

25 items total
Δάδα κήπου ORCHOS, 1,5 m, ματ ανοξείδωτο ατσάλι, Blomus BM65007
Ζελέ βιοαιθανόλης, 1 l, σετ 6 τεμαχίων, Höfats
34,95 €
HO0908016
Βάση για δάδα κήπου SPIN 120, ασημί, Höfats
56 €
HO00007
Βάση για δάδα κήπου SPIN 90, ασημί, Höfats
41 €
HO00028
Δάδα κήπου ALPHA, σετ 2 τμχ, 150 cm, Philippi
145 €
PHP174008
Δάδα κήπου KOS 17 cm, ασημί, ανοξείδωτο ατσάλι, Philippi PHP174010
Δάδα κήπου ORCHOS, 154,5 cm, μαύρο, Blomus
135 €
BM65032
Δάδα κήπου SPIN 120, ασημί, Höfats
Δάδα κήπου SPIN 120, ασημί, Höfats
Online σε απόθεμα (1 pcs)
170 €
HO00017
Δάδα κήπου SPIN, 90, ασημί, Höfats
Δάδα κήπου SPIN, 90, ασημί, Höfats
Online σε απόθεμα (1 pcs)
126 €
HO00036
Δάδα κήπου βάσης BASO, Blomus
Δάδα κήπου βάσης BASO, Blomus
Online σε απόθεμα (4 pcs)
56,05 €
BM65046
Δάδα κήπου καπάκι SOCO ⌀ 7 cm, Blomus
16,83 €
BM65417
Εύφλεκτο τζελ για κηροπήγιο LUNA, Blomus
8,11 €
BM31057
Καρφιά εδάφους για δάδα κήπου SPIN, ασημί, Höfats HO00002
Καύσιμο gel για φακούς κήπου και λαμπτήρες gel, Blomus BM31036
Λάδι λαμπτήρα, 1 l, Blomus
Λάδι λαμπτήρα, 1 l, Blomus
Online σε απόθεμα (17 pcs)
10,15 €
BM31032
Λάμπα πετρελαίου TARCIA, 12 cm, ασημί, Philippi
27,90 €
PHP174006
Λάμπα πετρελαίου TARCIA, 12 cm, μαύρη, Philippi
29,90 €
PHP174005
Πετρέλαιο κηροζίνης FEUERHAND, 1 l, Petromax
9 € –22 %
7 €
PET742082
Up
More products

Φακοί κήπου - ενισχύστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας με φακούς κήπου

Τι είναι οι πυρσοί κήπου

Οι δάδες κήπου είναι ένας τύπος φωτισμού εξωτερικού χώρου που έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει ένα άγγιγμα στυλ και κομψότητας στον υπαίθριο χώρο σας. Όταν ανάβουν, οι σύγχρονοι πυρσοί κήπου παράγουν ένα απαλό, τρεμάμενο φως που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Οι δάδες κήπου που διατίθενται στη διεύθυνση Kulina είναι συνήθως κατασκευασμένοι από ξύλο, ανοξείδωτο χάλυβα ή σίδηρο και διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Παράγονται από γνωστούς κατασκευαστές όπως Blomus, Höfats καιPhilippi.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω φακούς κήπου

Οι πυρσοί κήπου, γνωστοί και ως πυρσοί tiki, είναι φωτιστικά εξωτερικού χώρου που προσθέτουν φωτισμό και ατμόσφαιρα σε εξωτερικούς χώρους. Χρησιμοποιούνται συνήθως σε κήπους, βεράντες και υπαίθριους χώρους διασκέδασης. Ακολουθούν ορισμένες κοινές τοποθετήσεις για φακούς κήπου:

 • Μονοπάτια και διάδρομοι: Τοποθετήστε πυρσούς κήπου κατά μήκος μονοπατιών και πεζοδρόμων για να δημιουργήσετε ένα ζεστό και φιλόξενο φωτισμό, βοηθώντας τους επισκέπτες να ξεναγηθούν και προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στο τοπίο σας.

 • Είσοδοι και πύλες: Τοποθετήστε πυρσούς κοντά σε εισόδους, πύλες ή πόρτες για να δώσετε μια φιλόξενη λάμψη στους επισκέπτες καθώς εισέρχονται στην ιδιοκτησία σας.

 • Βεράντες και καταστρώματα: Χρησιμοποιήστε πυρσούς κήπου για να φωτίσετε βεράντες και καταστρώματα, βελτιώνοντας την εμπειρία του υπαίθριου φαγητού και της χαλάρωσης, δημιουργώντας παράλληλα μια ζεστή ατμόσφαιρα.

 • Εξωτερικοί χώροι εστίασης: Τοποθετήστε πυρσούς γύρω από τα τραπέζια τραπεζαρίας σε εξωτερικούς χώρους για να παρέχουν τόσο πρακτικό φωτισμό όσο και ένα γοητευτικό σκηνικό για τα βραδινά γεύματα.

 • Χώροι καθισμάτων: Δημιουργήστε έναν άνετο χώρο καθιστικού τοποθετώντας πυρσούς γύρω από τα καθίσματα, καθιστώντας τον άνετο και φιλόξενο χώρο για χαλάρωση και συζήτηση.

 • Στην πισίνα: Τοποθετήστε πυρσούς γύρω από την πισίνα για να παρέχουν ατμοσφαιρικό φωτισμό και να ενισχύσουν την ασφάλεια του περιβάλλοντος χώρου της πισίνας κατά τη διάρκεια των βραδινών συγκεντρώσεων.

 • Σύνορα κήπου: Τοποθετήστε πυρσούς στις άκρες των παρτεριών του κήπου σας ή στα σύνορα των φυτών σας για να ορίσετε το χώρο και να προσθέσετε μια μαγική λάμψη στον κήπο σας.

 • Εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους: Χρησιμοποιήστε πυρσούς κήπου για ειδικές υπαίθριες εκδηλώσεις όπως πάρτι, γάμους και γιορτές. Μπορούν να προσθέσουν μια εορταστική πινελιά και να βοηθήσουν στο φωτισμό του χώρου της εκδήλωσης.

 • Χαρακτηριστικά εξωτερικού εξωραϊσμού: Αναδείξτε υπαίθρια γλυπτά, υδάτινα χαρακτηριστικά ή αρχιτεκτονικά στοιχεία τοποθετώντας πυρσούς κοντά, τραβώντας την προσοχή σε αυτά τα κομβικά σημεία.

 • Περιοχές ψυχαγωγίας: Οι πυρσοί μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεση και να παρέχουν απαλό φωτισμό για τους επισκέπτες.

 • Ρύθμιση φωτιάς: Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που μοιάζει με φωτιά, τοποθετώντας πυρσούς γύρω από μια διάταξη καθισμάτων για αφήγηση ιστοριών ή παρατήρηση των αστεριών.

 • Χώρος μπάρμπεκιου ή ψησταριάς: Φωτίστε το χώρο του μπάρμπεκιου ή της ψησταριάς σας με φακούς, διευκολύνοντας το μαγείρεμα και την προετοιμασία του φαγητού το βράδυ.

Κατά την τοποθέτηση των φακών κήπου, λάβετε υπόψη τις πτυχές της ασφάλειας, όπως η διασφάλιση ότι είναι σταθεροί και δεν θα ανατραπούν. Επιπλέον, επιλέξτε πυρσούς με κατάλληλες πηγές καυσίμου και μηχανισμούς ελέγχου της φλόγας για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία φωτισμού σε εξωτερικούς χώρους.

Πώς μπορώ να ξαναγεμίσω έναν δάδα κήπου

Οι πυρσοί κήπου κατασκευάζονται για να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα είδη καυσίμων, και στο Kulina, τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν συνήθως τρεις κοινούς τύπους καυσίμων.

 • Πετρέλαιο κηροζίνης

Το πετρέλαιο κηροζίνης είναι μια συμβατική επιλογή καυσίμου που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία φακών κήπου. Το πετρέλαιο κηροζίνης είναι κατάλληλο για φωτισμό σε εξωτερικούς χώρους επειδή καίει σταθερά και παράγει φλόγα που διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 • Εύφλεκτο τζελ

Μια άλλη επιλογή καυσίμου για τους φακούς κήπου είναι το εύφλεκτο τζελ. Συνήθως έχει τη μορφή μιας ουσίας που μοιάζει με τζελ και τοποθετείται στη δεξαμενή του φακού. Αυτό το καύσιμο τζελ είναι κατασκευασμένο για να καίει εκτεταμένα και να εκπέμπει σταθερή φλόγα.

 • Παραφινέλαιο

Το παραφινέλαιο, που συνήθως αναφέρεται ως λαμπέλαιο ή υγρή παραφίνη, είναι ένα άλλο ευρέως χρησιμοποιούμενο καύσιμο για πυρσούς κήπου, επειδή καίγεται καθαρά και παράγει ελάχιστο καπνό. Είναι ένα υγρό καύσιμο με βάση το πετρέλαιο που είναι διαυγές, άοσμο και χαμηλού ιξώδους.

Λάβετε υπόψη ότι για τη βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια των φακών κήπου σας, είναι ζωτικής σημασίας να διαβάζετε τις οδηγίες ή τις συστάσεις του κατασκευαστή σχετικά με το κατάλληλο καύσιμο που πρέπει να χρησιμοποιείτε για το μοντέλο του φακού σας.

Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι νέο στις ρυθμίσεις του κήπου σας, μπορείτε επίσης να αγοράσετε ηλιακά φώτα εξωτερικού χώρου, φανάρια εξωτερικού χώρου και επιτραπέζιες λάμπες εξωτερικού χώρου.