Ηλεκτρικοί βραστήρες αυγών

1 items total
Βραστήρας αβγού EK 3165, σε μαύρο, Severin
29,99 € –20 %
23,70 €
SEVE3412064

Ηλεκτρικές κουζίνες αυγών - μια εύκολη και τέλεια συσκευή για κάθε λάτρη των αυγών

Τι είναι οι ηλεκτρικές κουζίνες αυγών

Οι ηλεκτρικές κουζίνες αυγών είναι συσκευές κουζίνας που χρησιμοποιούνται γρήγορα και εύκολα για το μαγείρεμα αυγών. Πρόκειται για μικρές συσκευές που διαθέτουν μια βάση, ένα θερμαντικό στοιχείο και έναν δίσκο ή κύπελλα μαγειρέματος για τα αυγά.

Η βάση της συσκευής μαγειρέματος αυγών θερμαίνεται από το θερμαντικό στοιχείο, το οποίο τροφοδοτείται με ηλεκτρική ενέργεια, και έτσι θερμαίνει το νερό στη βάση. Η συσκευή μαγειρέματος αυγών θα απενεργοποιηθεί αυτόματα και θα σημάνει συναγερμό όταν τα αυγά μαγειρευτούν στο καθορισμένο επίπεδο ψησίματος.

Οι ηλεκτρικές κουζίνες αυγών είναι ένας πρακτικός και αποτελεσματικός τρόπος προετοιμασίας αυγών, ειδικά αν τρώτε αυγά αρκετά συχνά και θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια στην κουζίνα.

Αν αγαπάτε τα αυγά, ίσως να θέλετε επίσης να ελέγξετε τις αυγοθήκες μας που θα σας επιτρέψουν να σερβίρετε τα αυγά σας με κομψό τρόπο.

Πόση ώρα χρειάζεται για να βράσετε αυγά σε μια βραστήρας αβγού

Ο χρόνος μαγειρέματος για το βράσιμο των αυγών σε βραστήρας αβγού μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο που χρησιμοποιείται και το επιθυμητό επίπεδο ψησίματος. Ωστόσο, η βραστήρας αβγού χρειάζεται συνήθως 6 έως 12 λεπτά για να βράσει τα αυγά σε μαλακή, μέτρια ή σκληρή μορφή.

Ορισμένες κουζίνες αυγών, για παράδειγμα, διαθέτουν ένα μόνο κουμπί που μπορείτε να πατήσετε για να ξεκινήσετε τη διαδικασία μαγειρέματος. Στη συνέχεια, θα αλλάξουν αυτόματα το χρόνο μαγειρέματος με βάση τον αριθμό των αυγών που μαγειρεύονται και το επιλεγμένο επίπεδο ψησίματος.

Ο χρόνος μαγειρέματος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με διάφορες μεταβλητές, όπως το μέγεθος των αυγών ή η θερμοκρασία τους.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης βραστήρας αβγού

Η χρήση μιας βραστήρας αβγού έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά αυτά που θεωρούνται τα σημαντικότερα σε όλα τα μοντέλα επισημαίνονται παρακάτω:

  • Ευκολία: Η χρήση μιας βραστήρας αβγού είναι πραγματικά απλή και απαιτεί μόνο λίγη προετοιμασία.
  • Συνέπεια: Χρησιμοποιούν ακριβείς παραμέτρους θερμοκρασίας και χρόνου, για να αποφύγουν το υπερβολικό ή το ελλιπές ψήσιμο των αυγών. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε φορά κάθε αυγό προετοιμάζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, γεγονός που επιτρέπει σταθερά αποτελέσματα.
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο στην κουζίνα.

Οι ηλεκτρικές κουζίνες αυγών που διαθέτουμε στο Kulina προέρχονται από τις πιο γνωστές μάρκες, όπως WMF. Μπορείτε επίσης να δείτε και άλλες συσκευές κουζίνας που διαθέτουμε και εξοικονομούν χρόνο και προσπάθεια, όπως οι κουζίνες ρυζιού ή οι φριτέζες.