Μίξερ χειρός

7 items total
Ραβδομπλέντερ KULT X, WMF
Ραβδομπλέντερ KULT X, WMF
Online σε απόθεμα (16 pcs)
74,90 €
WM416560011
Μίξερ χειρός HMF01BLEU, μαύρο, Smeg
179 € –11 %
Μίξερ χειρός HMF01BLEU, μαύρο, Smeg
Online σε απόθεμα (6 pcs)
159 €
SMEHMF01BLEU
Μίξερ χειρός HMF01CREU, κρέμα, Smeg
179 € –11 %
Μίξερ χειρός HMF01CREU, κρέμα, Smeg
Online σε απόθεμα (3 pcs)
159 €
SMEHMF01CREU
Μίξερ χειρός HMF01PGEU, παστέλ πράσινο, Smeg
179 € –11 %
159 €
SMEHMF01PGEU
Μίξερ χειρός HMF01PKEU, παστέλ ροζ, Smeg
179 € –11 %
159 €
SMEHMF01PKEU
Μίξερ χειρός HMF01RDEU, κόκκινο, Smeg
179 € –11 %
159 €
SMEHMF01RDEU
Μίξερ χειρός HMF01WHEU, λευκό, Smeg
179 € –11 %
Μίξερ χειρός HMF01WHEU, λευκό, Smeg
Online σε απόθεμα (26 pcs)
159 €
SMEHMF01WHEU

Μίξερ χειρός - ένα χέρι βοήθειας στην κουζίνα σας

Τι είναι το μίξερ χειρός

Το μίξερ χειρός είναι μια φορητή ηλεκτρική συσκευή με δύο αποσπώμενα μεταλλικά χτυπητήρια και ρυθμιζόμενες ταχύτητες. Επιπλέον, ορισμένες εκδόσεις διαθέτουν επιπλέον εξαρτήματα, όπως ένα σύρμα. Διάφορα τρόφιμα μπορούν να αναμιχθούν, να αναμειχθούν, να χτυπηθούν και να χτυπηθούν με αυτή τη συσκευή.

Σε αντίθεση με τα μπλέντερ χειρός, τα μίξερ χειρός ενσωματώνουν αποτελεσματικά τον αέρα στο μείγμα ή τη ζύμη για να δημιουργήσουν αφράτες τηγανίτες και σαντιγί για να σερβίρετε από πάνω. Φυσικά, είναι πολύ πιο γρήγορες από την παραδοσιακή, χειροκίνητη μέθοδο με ένα μπολ κουζίνας και ένα κουτάλι ή μια σπάτουλα ανάμειξης.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή ενός μίξερ χειρός

Η βάση

Η βάση αναφέρεται στην πλευρά του μίξερ χειρός που τοποθετείτε στον πάγκο όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Εάν η βάση είναι πολύ μικρή ή ασταθής, το μίξερ χειρός θα πέφτει συνεχώς, οπότε βεβαιωθείτε ότι το μίξερ χειρός σας κάθεται σωστά στον πάγκο της κουζίνας.

Ταχύτητες

Για να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο κατά τον συνδυασμό των συστατικών, τα καλύτερα μίξερ χειρός διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα μεταβλητών ταχυτήτων. Αναζητήστε επίσης το κουμπί turbo. Αυτή η λειτουργία στέλνει μια σύντομη έκρηξη ενέργειας στο μπολ σας για να απομακρύνει τα υπολείμματα και να βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν αναμειχθεί καλά.

Βάρος

Θα πρέπει να κρατάτε και να ελέγχετε το μίξερ χειρός σας ανά πάσα στιγμή όταν το χρησιμοποιείτε, οπότε πρέπει να σκεφτείτε το βάρος που μπορεί να σηκώσει άνετα το χέρι σας. Εάν ένα μίξερ χειρός είναι υπερβολικά βαρύ, θα σας είναι δύσκολο να το χειριστείτε.

Συνημμένα

Τα μίξερ χειρός διαθέτουν συνήθως δύο χτυπητήρια, αλλά ορισμένα μοντέλα διαθέτουν επιπλέον γάντζους ζύμης για το ζύμωμα της ζύμης και ένα συρμάτινο σύρμα για το χτύπημα και τον αερισμό της κρέμας, της μαρέγκας και των αυγών, καθώς και για το ανακάτεμα ελαφρών σάλτσων και βουτύρου σε τηγάνια. Ελέγχετε πάντα αν τα εξαρτήματα είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων πριν τα πλύνετε.

Πώς να φροντίζω το μίξερ χειρός μου

Απλά χρησιμοποιήστε ένα υγρό σφουγγάρι ή πετσέτα για να καθαρίσετε το εξωτερικό του μίξερ, αφαιρώντας απαλά τυχόν κολλημένα υπολείμματα. Μην αφήσετε το σφουγγάρι να βραχεί πολύ- κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει τη βλάβη του μίξερ χειρός, εάν εισέλθει νερό στον κινητήρα. Ποτέ μην βυθίζετε το μίξερ σας σε νερό, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο μοτέρ.

Στόχος μας στο Kulina είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια ευρεία γκάμα κορυφαίων συσκευών κουζίνας, γι' αυτό και παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία κορυφαίων μίξερ χειρός από αξιόπιστους κατασκευαστές όπως η ETA, WMF, και KitchenAid.