Ραβδομπλέντερ

5 items total

Μπλέντερ χειρός - ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κουζίνα

Σε τι χρησιμεύει ένα μπλέντερ χειρός;

Ένα μπλέντερ χειρός, γνωστό επίσης και ως ραβδομπλέντερ, μπορεί να κάνει πολλά όπως και τα μπλέντερ βάσης και τα μίξερ βάσης. Αυτό σημαίνει ότι πολλές συνταγές που απαιτούν ανάμειξη ή επεξεργασία συστατικών, όπως σούπες βελουτέ ή cheesecake αρωματισμένο με λεμόνι μπορούν να γίνουν με το μπλέντερ χειρός.

Το ραβδομπλέντερ σας επιτρέπει να φτιάξετε τη συνταγή σας σε ένα μόνο πιάτο ή μια κατσαρόλα, κάτι που μειώνει τον αριθμό των λερωμένων σκευών. Μπορείτε επίσης να ψιλοκόψετε, να πολτοποιήσετε και να ανακατέψετε με το ραβδομπλέντερ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης ενός μπλέντερ χειρός;

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα ραβδομπλέντερ για τις απαιτήσεις τις κουζίνας σας. Τα πλεονεκτήματα αναφέρονται παρακάτω:

  • Μαγείρεμα και ανάμειξη σε μία κατσαρόλα - Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπλέντερ χειρός για να αναμείξετε συστατικά σε ένα μπολ για να φτιάξετε τη συνταγή σας. Αυτό κάνει την ανάμειξη των ζεστών γευμάτων όπως σούπες και τσάτνεϊ σημαντικά πιο εύκολη καθώς δεν χρειάζεται να μεταφέρετε το περιεχόμενο σε άλλο σκέυος, μπορείτε να τα αφήσετε σε μία κατσαρόλα.
  • Χωρίς όρια - Μπορείτε να χρησιμοποιείτε εύκολα το μπλέντερ χειρός σε πολλά δοχεία, βάζα, μπολ και κατσαρόλες. Η Kulina επίσης παρέχει επίσης επαγγελματικά μπλέντερ χειρός που μπορούν να χειριστούν μεγάλες ποσότητες φαγητού ακόμη και τα πιο σκληρά συστατικά με το δυνατό τους μηχανισμό.
  • Συμπαγής Αποθήκευση - τα μπλέντερ χειρός είναι ιδιαίτερα βολικά καθώς μπορούν να αποθηκευθούν στο a συρτάρι μαζί με τα άλλα αγαπημένα σας εργαλεία κουζίνας.
  • Ρυθμιζόμενες Ταχύτητες - μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα ανάλογα με τα συστατικά που αναμιγνύετε ή την υφή που θέλετε να πετύχετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρύθμιση χαμηλότερης ταχύτητας για συνταγές που έχουν πιο μαλακά συστατικά ή πιο υγρά, όπως εξαιρετικά λεία σάλτσα, κουρκούτι, αφρόγαλα και άλλα. Για σούπες βελουτέ που περιέχουν κομμάτια από πιο σκληρά λαχανικά, πράσινα smoothies, ακόμη και σπιτικό βούτυρο από ξηρούς καρπούς, ρυθμίστε το μπλέντερ στην μεγαλύτερη ταχύτητα.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο μπλέντερ χειρός;

Υπάρχει σίγουρα ένα ραβδομπλέντερ που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας όσον αφορά την άνεση, τη δύναμη και τις λειτουργίες. Στην Kulina θα βρείτε μπλέντερ από πολλούς επώνυμους κατασκευαστές συμπεριλαμβανομένων των Bamix και KitchenAid, φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι ή πλαστικό. Όταν επιλέγετε ένα μπλέντερ χειρός για την κουζίνα σας (που είναι ένα από τα 10 απαραίτητα εργαλεία) δείτε επίσηςτη δύναμή τους και τον αριθμό των εξαρτημάτων.