Επιτραπέζια μίξερ

7 items total
Κουζινομηχανή SMF03BLEU, μαύρο, Smeg
635 € –8 %
579 €
SMESMF03BLEU
Κουζινομηχανή SMF03RDEU, κόκκινο, Smeg
635 € –8 %
579 €
SMESMF03RDEU
Κουζινομηχανή 50'S STYLE F03GREU, γκρι, Smeg
632 € –8 %
579 €
SMESMF03GREU
Κουζινομηχανή SMF03PGEU, παστέλ πράσινο, Smeg
635 € –8 %
579 €
SMESMF03PGEU
Κουζινομηχανή SMF03PKEU, παστέλ ροζ, Smeg
635 € –8 %
579 €
SMESMF03PKEU
Κουζινομηχανή SMF03WHEU, λευκό, Smeg
635 € –8 %
579 €
SMESMF03WHEU

Επιτραπέζια Μίξερ – Φτιάξτε τις συνταγές σας χωρίς κόπο και άγχος

Πώς λειτουργεί ένα επιτραπέζιο μίξερ;

Το Επιτραπέζιο Μίξερ είναι ένα ηλεκτρικό μίξερ βαρέως τύπου για ανάμειξη, χτύπημα ή ζύμωμα a για πολλά γεύματα. Κοινά γεύματα τα οποία μπορούν να υποστούν επεξεργασία στο επιτραπέζιο μίξερ περιλαμβάνουν σπιτικές ζύμες, ομελέτα, ζαχαρωτά marshmallows, τεμαχισμένο κοτόπουλο, γαλοπούλα, μοσχάρι, πουρέ πατάτας και κεφτεδάκια. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα εξαρτήματα για επιτραπέζια μίξερ όπως ο γάντζος ζύμης και το φτερό του μίξερ, η διαδικασία του φαγητού γίνεται πιο απλή.

Πώς επιλέγω το ιδανικό μίξερ για εμένα;

Η επιλογή ενός επιτραπέζιου μίξερ μπορεί να αποτελέσει πρόκληση και γι' αυτόν το λόγο κάθε προϊόν μας στην Kulina συνοδεύεται με την περιγραφή του προκειμένου να διαφωτίσει τους δυνητικούς πελάτες. Στην αγορά, υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από μοντέλα και μάρκες σε διάφορες τιμές.

Πώς μπορείτε να επιλέξετε το καταλληλότερο επιτραπέζιο μίξερ για τις ανάγκες σας; Σκεφτείτε πρώτα την οικονομική σας δυνατότητα και στη συνέχεια σκεφτείτε τι χρειάζεστε από το μίξερ και πόσο συχνά θα το χρησιμοποιείτε. Αν αποφασίσετε ότι δεν χρειάζεστε μία τόσο προηγμένη συσκευή μπορείτε να επιλέξετε ένα επιτραπέζιο μπλέντερ, hand blender ή ένα hand mixer. Τρίτον, ελέγξτε τις λειτουργίες και τις τεχνικές πληροφορίες στα premium επιτραπέζια μίξερ από την προσφορά μας.

Επιλέξτε το μίξερ σας τώρα! Τα υψηλής ποιότητας επιτραπέζια μίξερ που διαθέτουμε είναι ιδιαίτερα δυνατά και μπορούν να δημιουργήσουν πολλές από τις αγαπημένες συταγές σας.

Η Kulina πουλά επιτραπέζια μίξερ κατασκευασμένα από ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας υλικά όπως μέταλλο, ανοξείδωτο ατσάλι και αλουμίνιο. Τα καλύτερα επιτραπέζια μίξερ σε αυτήν τη συλλογή προέρχονται από αναγνωρισμένους κατασκευαστές συμπεριλαμβανομένων των KitchenAid, Eta, Smeg, Ankasrum and Tefal.

Γιατί πρέπει να θέσω τη λειτουργία του επιτραπέζιου μίξερ στο χαμηλό επίπεδο όταν το ανάψω για πρώτη φορά;

Δε συνίσταται ποτέ να ξεκινά ένα επιτραπέζιο μίξερ σε υψηλή ταχύτητα, ανεξαρτήτως της μάρκας ή του μοντέλου που επιλέγετε. Χρησιμοποιήστε τη χαμηλότερη ρύθμιση. Αυτή η πρόταση δικαιολογείται για διάφορους λόγους. Το πιτσίλισμα ζύμης είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει ακαταστασία αρχικά. Δεύτερον, θα αυξήσετε τη διάρκεια ζωής της συσκευής σας.

Πώς μπορώ να αποτρέψω τη συσκευή από υπερθέρμανση;

Πολλά επιτραπέζια μίξερ στην αγορά περιλαμβάνουν επιλογή αυτόματης απενεργοποίησης που προστατεύει τη συσκευή από υπερθέρμανση. Αν βρείτε μίξερ το οποίο δεν διαθέτει αυτήν τη λειτουγία, υπάρχουν μερικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε το πρόβλημα. Αυτό συνεπάγεται την τακτική ρουτίνα συντήρησης της συσκευής και την τήρηση των οδηγιών του εγχειριδίου χρήστη

Στην Kulina, υπάρχουν πολλές επιπλέον πηγές για πληροφορίες σχετικά με επιτραπέζια μίξερ accessories.

"