Σόμπες εξωτερικού χώρου

2 items total

Θερμάστρες εξωτερικού χώρου - το κλειδί σας για άνετους και φιλόξενους εξωτερικούς χώρους

Τι είναι η θερμάστρα εξωτερικού χώρου

Οι ηλεκτρικές θερμάστρες βεράντας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε θερμότητα στην αυλή ή τον κήπο σας. Η ανάγκη για παροχή θερμότητας καθ' όλη τη διάρκεια των ψυχρών μηνών γίνεται όλο και πιο σημαντική καθώς το μαγείρεμα και το φαγητό σε εξωτερικούς χώρους γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Οι υπαίθριες εκδηλώσεις σας θα είναι δυνατές μόνο κατά τους θερμότερους μήνες, εάν δεν υπάρχει θέρμανση. Γι' αυτό είναι ζωτικής σημασίας η παροχή θερμότητας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα με ηλεκτρικές θερμάστρες βεράντας. Ηλεκτρικές θερμάστρες βεράντας από τη γνωστή μάρκα Eva Solo διατίθενται σε διάφορα στυλ στη διεύθυνση Kulina και μπορούν να τοποθετηθούν, να κρεμαστούν ή να στηθούν σε κατάλληλο χώρο βεράντας ή καταστρώματος.

Μπορείτε επίσης να δείτε και τα άλλα προϊόντα μας από το Kulina, όπως τις εστίες φωτιάς και τα ράφια για καυσόξυλα.

Ποιοι είναι οι τύποι θερμαντήρων εξωτερικού χώρου που διατίθενται στο Kulina

Στο Kulina, προσφέρουμε μια ποικιλία από επιτοίχιες και ελεύθερες θερμάστρες, οι οποίες είναι οι δύο κύριες κατηγορίες.

Η καλύτερη κατανομή θερμότητας για τους χώρους που χρησιμοποιείτε περισσότερο μπορεί να επιτευχθεί με επίτοιχες θερμάστρες βεράντας. Θυμηθείτε να επιλέξετε μια εξωτερική θερμάστρα τοίχου με βολικό καλώδιο για να την ενεργοποιείτε, αν την τοποθετήσετε ψηλότερα.

Ωστόσο, η εξωτερική ηλεκτρική θερμάστρα σας δεν χρειάζεται να στερεωθεί σε τοίχο. Άλλοι τύποι είναι στερεωμένοι σε βάσεις, ώστε να μπορείτε να τους μετακινείτε ανάλογα με τις ανάγκες.Αυτές οι ηλεκτρικές θερμάστρες κήπου είναι ιδιαίτερα χρήσιμες εάν θέλετε να αξιοποιήσετε διαφορετικούς εξωτερικούς χώρους και δεν θέλετε μόνιμες εγκαταστάσεις παντού.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν θερμάστρες εξωτερικού χώρου σε εσωτερικούς χώρους

Για λόγους ασφαλείας, οι θερμάστρες εξωτερικού χώρου δεν είναι κατάλληλες για εσωτερική χρήση. Δεν διαθέτουν τη λειτουργικότητα που απαιτείται για εσωτερική λειτουργία, επειδή είναι κατασκευασμένα για ανοιχτά περιβάλλοντα.

Η χρήση εξωτερικών θερμαστρών σε εσωτερικούς χώρους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα εξαερισμού επειδή εκπέμπουν μονοξείδιο του άνθρακα και άλλα υποπροϊόντα της καύσης, τα οποία μπορούν να συσσωρευτούν σε μικρές περιοχές και να είναι επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία. Χρησιμοποιείτε θερμαντήρες που έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους και τηρείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να εγγυηθείτε την ασφάλεια και τη συμμόρφωση.