Τραπεζάκια σαλονιού

5 items total

Τραπεζάκια σαλονιού - μεγιστοποίηση του στυλ στην αναβάθμιση της διακόσμησης του χώρου σας

Για ποιο λόγο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τραπεζάκι σαλονιού

Το τραπεζάκι σαλονιού του καφέ είναι ένα μικρό τραπέζι που προορίζεται να τοποθετηθεί σε ένα καθιστικό και χρησιμοποιείται για τη φύλαξη αντικειμένων όπως περιοδικά, βιβλία, τηλεχειριστήρια και διακοσμητικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση ποτών όταν κάθεστε στο σαλόνι.

Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να δώσετε χαρακτήρα στο σπίτι σας και να σχεδιάσετε εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να αποθηκεύσετε ή να αναδείξετε κάποια από τα αγαπημένα σας αντικείμενα, όπως άλμπουμ φωτογραφιών ή ανεκτίμητα ενθύμια διακοπών. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τα ποτά και τα μεζεδάκια σας σε τραπεζάκια του καφέ, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση ή φιλοξενείτε επισκέπτες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώρος αποθήκευσης πραγμάτων όπως κεριά, λουλούδια, βιβλία, περιοδικά και άλλα πράγματα που θέλετε να έχετε κοντά σας όταν αράζετε στον καναπέ.

Τραπεζάκια σαλονιού όπως Hübsch είναι αρκετά ευρύχωρα για να παρουσιάσουν ένα Σετ ειδικών αντικειμένων σε έξυπνη διάταξη σε κάθε επιφάνεια. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο του σαλονιού σας και ταυτόχρονα να το κάνετε να φαίνεται κομψό και φιλόξενο.

Πού μπορώ να τοποθετήσω ένα τραπεζάκι σαλονιού

Ο συνδυασμός ευκολίας και στυλ ενός τραπεζάκι σαλονιού το καθιστά ευέλικτο για χρήση σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας. Συνήθως βρίσκονται μέσα σε σαλόνια, τοποθετημένα δίπλα σε καναπέ ή σε καναπέδες, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Μπορείτε επίσης να τα τοποθετήσετε σε μεγαλύτερα υπνοδωμάτια, όπως οι κύριες σουίτες. Η τοποθέτησή τους στην κρεβατοκάμαρα στα πόδια του κρεβατιού δημιουργεί τόσο κομψότητα όσο και λειτουργικότητα με επιφάνειες που μπορούν να χωρέσουν τα πρωινά ροφήματα, ενώ παράλληλα προσφέρουν αναγνωστικό υλικό με χώρο που περισσεύει για διακοσμητικές πινελιές που προσθέτουν στην αισθητική τους.

Όταν πρόκειται για εξωτερικούς χώρους, όπως βεράντες ή καταστρώματα, η επένδυση σε τραπέζια σαλονιού ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, όπως το Σετ 2 τραπεζιών σαλονιού από την Blomus όχι μόνο θα παρέχει πρόσθετες διατάξεις καθισμάτων αλλά θα προσθέσει επιφάνειες που θα χωράνε άνετα ποτά, σνακ και ακόμη και επιτραπέζια φωτιστικά εξωτερικού χώρου.

m καλά τοποθετημένα βοηθητικά τραπεζάκια που είναι ιδανικά για τη φύλαξη των απαραίτητων ειδών γραφείου και επιτρέπουν στους εργαζομένους να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα, μειώνοντας παράλληλα την ακαταστασία.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός τραπέζι πολυθρόνας ενός τραπεζάκι σαλονιού

Τα τραπεζάκια και τα τραπεζάκια σαλονιού είναι και τα δύο είδη επίπλων που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς σε ένα σαλόνι ή καθιστικό, αλλά διαφέρουν ως προς το μέγεθος, τη λειτουργία και την τοποθέτησή τους. Ακολουθεί μια επισκόπηση των βασικών διαφορών μεταξύ αυτών των δύο τύπων πινάκων:

Τραπεζάκι:

 1. Μέγεθος και ύψος: Τραπεζάκια είναι γενικά μικρότερα και πιο συμπαγή από τα τραπέζια του καφέ. Έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται δίπλα ή δίπλα σε έπιπλα καθισμάτων, όπως καναπέδες ή πολυθρόνες.

 2. Λειτουργία: Τραπεζάκια χρησιμοποιούνται για να παρέχουν μια βολική επιφάνεια για την τοποθέτηση μικρών αντικειμένων σε απόσταση αναπνοής. Είναι ιδανικά για να συγκρατούν αντικείμενα όπως ποτά, βιβλία, τηλεχειριστήρια ή διακοσμητικά στοιχεία.

 3. Τοποθέτηση: Τα τραπεζάκια τοποθετούνται συνήθως δίπλα σε έπιπλα καθισμάτων για να προσφέρουν ένα μέρος για να ξεκουράζονται αντικείμενα χωρίς να χρειάζεται να τεντώνεστε ή να φτάνετε μακριά. Συχνά τοποθετούνται στην άκρη ενός καναπέ ή ανάμεσα σε δύο καρέκλες.

 4. Σχεδιασμός: Από απλά και μινιμαλιστικά έως πιο περίτεχνα και διακοσμητικά. Μπορούν να συμπληρώνουν τη συνολική διακόσμηση του δωματίου, ενώ παράλληλα είναι λειτουργικά.

 5. Ευελιξία: Όπως υπνοδωμάτια, γραφεία, ακόμα και ως κομοδίνα.

Τραπεζάκι σαλονιού:

 1. Μέγεθος και ύψος: Τραπέζια σαλονιού είναι μεγαλύτερα και χαμηλότερα σε ύψος σε σύγκριση με τα τραπεζάκια. Προορίζονται για τοποθέτηση στο κέντρο ενός καθιστικού.

 2. Λειτουργία: Τραπεζάκια σαλονιού χρησιμεύουν ως κεντρικό σημείο συγκέντρωσης σε ένα καθιστικό. Παρέχουν μεγαλύτερη επιφάνεια για την τοποθέτηση αντικειμένων όπως ποτά, σνακ, περιοδικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Επιπλέον, τα τραπέζια σαλονιού διαθέτουν συχνά επιλογές αποθήκευσης, όπως ράφια ή συρτάρια.

 3. Τοποθέτηση: Τραπέζια σαλονιού τοποθετούνται στο κέντρο των καθισμάτων, συνήθως περιτριγυρισμένα από καναπέδες και καρέκλες. Πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλες τις θέσεις καθισμάτων.

 4. Σχεδιασμός: Από ορθογώνια ή στρογγυλά σχήματα μέχρι πιο μοναδικές και καλλιτεχνικές μορφές. Μπορούν να αποτελέσουν σημείο εστίασης στο δωμάτιο και να συμβάλουν στο συνολικό σχεδιασμό και το στυλ.

 5. Χώρος αλληλεπίδρασης: Τα τραπέζια του καφέ προσφέρουν χώρο για να αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι, να παίζουν παιχνίδια και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όταν κάθονται γύρω από το τραπέζι.

 6. Παραλλαγές μεγέθους: Τραπεζάκια σαλονιού διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για να ταιριάζουν σε διαφορετικές διαρρυθμίσεις δωματίων και διατάξεις καθισμάτων. Για μεγαλύτερους χώρους καθισμάτων, τα μεγαλύτερα τραπέζια σαλονιού είναι πιο συνηθισμένα.

Εν ολίγοις, τα κομοδίνα είναι μικρότερα, προορίζονται να τοποθετούνται δίπλα σε έπιπλα καθισμάτων και παρέχουν επιφάνεια για μικρά αντικείμενα. Τα τραπέζια σαλονιού είναι μεγαλύτερα, τοποθετούνται στο κέντρο των καθιστικών και προσφέρουν μεγαλύτερη επιφάνεια για διάφορες δραστηριότητες και αντικείμενα. Η επιλογή ανάμεσα σε ένα τραπέζι πολυθρόνας και ένα τραπεζάκι σαλονιού εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου, τη διάταξη των καθισμάτων και τις συγκεκριμένες λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί το τραπέζι.

Στο Kulina, προσφέρουμε άλλη ευέλικτη γκάμα επίπλων, όπως τραπέζια κονσόλας, επιτραπέζια καροτσάκια και κομοδίνα.