Βοηθητικά τραπεζάκια

9 items total

Κομοδίνα - προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στη μεγιστοποίηση του χώρου σας

Πού μπορώ να τοποθετήσω ένα τραπέζι πολυθρόνας

Τα κομοδίνα είναι συνήθως μικρά τραπέζια που τοποθετούνται δίπλα σε άλλα έπιπλα για να διατηρούν αντικείμενα όπως φωτιστικά, ρολόγια, βιβλία και άλλα χρήσιμα πράγματα σε κοντινή απόσταση.

Τα αντικείμενα αυτά κατηγοριοποιούνται στο Kulina με βάση χαρακτηριστικά όπως το χρώμα, το υλικό και τις μάρκες, όπως Hübsch και Seletti.

Το τραπέζι πολυθρόνας είναι ένα ευπροσάρμοστο οικιακό στοιχείο που μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε το σαλόνι σας με τα τραπεζάκια μας καλά τοποθετημένα δίπλα σε καναπέδες ή πολυθρόνες, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε βραδιές ταινίας με ποτά και σνακ κοντά σας χωρίς να χτυπάνε τα ποτήρια από τα στηρίγματα χεριών.

Ένα άλλο μέρος όπου χρησιμοποιούνται βοηθητικά τραπεζάκια είναι το υπνοδωμάτιο. Συνήθως, τα κομοδίνα βρίσκονται στα υπνοδωμάτια, αλλά η ύπαρξη ενός τραπέζι πολυθρόνας προσφέρει δυνατότητες για απολαυστικές στιγμές ανάγνωσης και αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο στο υπνοδωμάτιό σας.

Τέλος, τα γραφεία που χρησιμοποιούν πολλαπλό εξοπλισμό μπορούν επίσης να επωφεληθούν πάρα πολύ από τα καλά τοποθετημένα τραπεζάκια που είναι ιδανικά για να κρατούν τα απαραίτητα για το γραφείο και να επιτρέπουν στους εργαζόμενους να μεγιστοποιούν την παραγωγικότητα, μειώνοντας παράλληλα την ακαταστασία.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός τραπέζι πολυθρόνας ενός τραπεζάκι σαλονιού

Τα τραπεζάκια και τα τραπεζάκια σαλονιού είναι και τα δύο είδη επίπλων που εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς σε ένα σαλόνι ή καθιστικό, αλλά διαφέρουν ως προς το μέγεθος, τη λειτουργία και την τοποθέτησή τους. Ακολουθεί μια επισκόπηση των βασικών διαφορών μεταξύ αυτών των δύο τύπων πινάκων:

Τραπεζάκι:

 1. Μέγεθος και ύψος: Τραπεζάκια είναι γενικά μικρότερα και πιο συμπαγή από τα τραπέζια του καφέ. Έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται δίπλα ή δίπλα σε έπιπλα καθισμάτων, όπως καναπέδες ή πολυθρόνες.

 2. Λειτουργία: Τραπεζάκια χρησιμοποιούνται για να παρέχουν μια βολική επιφάνεια για την τοποθέτηση μικρών αντικειμένων σε απόσταση αναπνοής. Είναι ιδανικά για να συγκρατούν αντικείμενα όπως ποτά, βιβλία, τηλεχειριστήρια ή διακοσμητικά στοιχεία.

 3. Τοποθέτηση: Τα τραπεζάκια τοποθετούνται συνήθως δίπλα σε έπιπλα καθισμάτων για να προσφέρουν ένα μέρος για να ξεκουράζονται αντικείμενα χωρίς να χρειάζεται να τεντώνεστε ή να φτάνετε μακριά. Συχνά τοποθετούνται στην άκρη ενός καναπέ ή ανάμεσα σε δύο καρέκλες.

 4. Σχεδιασμός: Από απλά και μινιμαλιστικά έως πιο περίτεχνα και διακοσμητικά. Μπορούν να συμπληρώνουν τη συνολική διακόσμηση του δωματίου, ενώ παράλληλα είναι λειτουργικά.

 5. Ευελιξία: Όπως υπνοδωμάτια, γραφεία, ακόμα και ως κομοδίνα.

Τραπεζάκι σαλονιού:

 1. Μέγεθος και ύψος: Τραπέζια σαλονιού είναι μεγαλύτερα και χαμηλότερα σε ύψος σε σύγκριση με τα τραπεζάκια. Προορίζονται για τοποθέτηση στο κέντρο ενός καθιστικού.

 2. Λειτουργία: Τραπεζάκια σαλονιού χρησιμεύουν ως κεντρικό σημείο συγκέντρωσης σε ένα καθιστικό. Παρέχουν μεγαλύτερη επιφάνεια για την τοποθέτηση αντικειμένων όπως ποτά, σνακ, περιοδικά και διακοσμητικά αντικείμενα. Επιπλέον, τα τραπέζια σαλονιού διαθέτουν συχνά επιλογές αποθήκευσης, όπως ράφια ή συρτάρια.

 3. Τοποθέτηση: Τραπέζια σαλονιού τοποθετούνται στο κέντρο των καθισμάτων, συνήθως περιτριγυρισμένα από καναπέδες και καρέκλες. Πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλες τις θέσεις καθισμάτων.

 4. Σχεδιασμός: Από ορθογώνια ή στρογγυλά σχήματα μέχρι πιο μοναδικές και καλλιτεχνικές μορφές. Μπορούν να αποτελέσουν σημείο εστίασης στο δωμάτιο και να συμβάλουν στο συνολικό σχεδιασμό και το στυλ.

 5. Χώρος αλληλεπίδρασης: Τα τραπέζια του καφέ προσφέρουν χώρο για να αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι, να παίζουν παιχνίδια και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όταν κάθονται γύρω από το τραπέζι.

 6. Παραλλαγές μεγέθους: Τραπεζάκια σαλονιού διατίθενται σε διάφορα μεγέθη για να ταιριάζουν σε διαφορετικές διαρρυθμίσεις δωματίων και διατάξεις καθισμάτων. Για μεγαλύτερους χώρους καθισμάτων, τα μεγαλύτερα τραπέζια σαλονιού είναι πιο συνηθισμένα.

Εν ολίγοις, τα κομοδίνα είναι μικρότερα, προορίζονται να τοποθετούνται δίπλα σε έπιπλα καθισμάτων και παρέχουν επιφάνεια για μικρά αντικείμενα. Τα τραπέζια σαλονιού είναι μεγαλύτερα, τοποθετούνται στο κέντρο των καθιστικών και προσφέρουν μεγαλύτερη επιφάνεια για διάφορες δραστηριότητες και αντικείμενα. Η επιλογή ανάμεσα σε ένα τραπέζι πολυθρόνας και ένα τραπεζάκι σαλονιού εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου, τη διάταξη των καθισμάτων και τις συγκεκριμένες λειτουργίες που πρέπει να επιτελεί το τραπέζι.

Στο Kulina, προσφέρουμε άλλη ευέλικτη γκάμα επίπλων, όπως τραπέζια σαλονιού, επιτραπέζια καροτσάκια και κομοδίνα.