Χρονόμετρα κουζίνας

6 items total
Χρονόμετρο κουζίνας NORDIC KITCHEN, Eva Solo
43,20 € –20 %
34,56 €
ES520418
Χρονόμετρο κουζίνας, 6 cm, μαγνητικό, Eva Solo
38 € –20 %
30,40 €
ES567770
Χρονόμετρο κουζίνας, μαγνητικό, WMF
16,90 € –15 %
14,36 €
WM0608927390
Χρονόμετρο κουζίνας, ψηφιακό, WMF
21,90 € –15 %
18,61 €
WM0608901040
Χρονόμετρο κουζίνας CLIPSO X1060007, Tefal
29,49 €
TEFX1060007

Χρονοδιακόπτες κουζίνας - ένα χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση του χρόνου μαγειρέματος και την παρακολούθηση των γευμάτων σας

Τι είναι ο χρονοδιακόπτης κουζίνας/χρονοδιακόπτης αυγών

Ο χρονοδιακόπτης κουζίνας, συχνά γνωστός ως ωρομετρητής αυγών, είναι ένα αξεσουάρ κουζίνας που σας βοηθά να παρακολουθείτε το χρόνο μαγειρέματος. Η ονομασία "χρονόμετρο αυγών" προέρχεται από το γεγονός ότι τα πρώτα χρονόμετρα χρησιμοποιούνταν για τον χρονισμό του μαγειρέματος αυγών , αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για πολλές εργασίες που απαιτούν ακριβή χρονισμό.

Πώς λειτουργούν οι χρονοδιακόπτες κουζίνας

Τα χρονόμετρα κουζίνας μετρούν αντίστροφα και δείχνουν τον εναπομείναντα χρόνο. Πριν από την πρώτη χρήση, είναι σημαντικό να διαβάσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή, διότι πολύ συχνά πρέπει να επιλέξετε το μέγιστο διαθέσιμο χρονικό διάστημα και μόνο στη συνέχεια να μετακινήσετε το χρονόμετρο πίσω στον επιθυμητό χρόνο.

Χρειάζομαι χρονοδιακόπτη κουζίνας

Οι χρονοδιακόπτες κουζίνας είναι πολύ συχνά ενσωματωμένοι σε πιο σύνθετες συσκευές κουζίνας, όπως φούρνοι μικροκυμάτων ή φούρνοι. Συνήθως έχετε επίσης ένα χρονόμετρο στο smartphone σας, αλλά ένα ξεχωριστό, ανεξάρτητο χρονόμετρο κουζίνας μπορεί να αποδειχθεί αρκετά χρήσιμο, ειδικά αν οι συνταγές που ακολουθείτε είναι περίπλοκες ή αν μαγειρεύετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Επιπλέον, ένα χρονόμετρο κουζίνας μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε το χρειάζεστε - μερικά μπορούν να κρεμαστούν σε γάντζο, άλλα έχουν μαγνήτη για να στερεώνονται σε μαγνητικές επιφάνειες και - το πιο σημαντικό - μπορείτε να πάρετε ένα χρονόμετρο μαζί σας σε άλλο δωμάτιο και να κάνετε κάτι άλλο ενώ εξακολουθείτε να παρακολουθείτε το χρόνο μαγειρέματος.

Επιπλέον, οι χρονοδιακόπτες κουζίνας, χάρη στο μοντέρνο, συχνά αστείο σχεδιασμό τους, αποτελούν υπέροχα δώρα για όλους τους λάτρεις της μαγειρικής που θέλουν πάντα να επιτυγχάνουν άψογα αποτελέσματα στις μαγειρικές τους προκλήσεις.

Χρησιμοποιούν οι επαγγελματικές κουζίνες και οι σεφ χρονοδιακόπτες αυγών

Για την παραγωγή εκλεκτών πιάτων, ένας επαγγελματίας σεφ πρέπει να προετοιμάσει πολλά συστατικά ταυτόχρονα και η παρακολούθηση των πάντων μπορεί να είναι πολύ αγχωτική.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε πολλές εργασίες ταυτόχρονα και να ξέρετε πάντα πότε κάθε πιάτο έχει μαγειρευτεί στην εντέλεια, επενδύοντας σε υψηλής ποιότητας χρονόμετρα κουζίνας ή θερμόμετρα τροφίμων που θα βρείτε επίσης στο Kulina. Όταν παρακολουθείτε το χρόνο, βεβαιωθείτε ότι μαγειρεύετε την ακριβή ποσότητα φαγητού που πρέπει να μαγειρευτεί για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για αυτό μπορεί να χρειαστείτε επίσης μια ζυγαριά κουζίνας.

Στο Kulina παρέχουμε μια σειρά από τύπους χρονοδιακόπτη κουζίνας από κορυφαίους κατασκευαστές όπως Eva Solo και WMF για να ταιριάζουν στις ανάγκες και τα γούστα σας. Επιλέξτε το χρονόμετρο κουζίνας που σας αρέσει περισσότερο και ξεχάστε το παραψημένο ρύζι και τα λαχανικά.